Agder idrettskrets inviterer til
HOVDENLEIREN 2022

         3. – 8. april

Meld deg på

Informasjon

– en leir litt utenom det vanlige –

Bli med på vinterens råeste leir! Leiren har dype og lange tradisjoner. Dette er en fabelaktig uke med masse aktivitet, kos og sosialt samvær. Det er sjeldent noen er med på kun en Hovdenleir! Dette forteller oss at trivselsfaktoren er høy og opplevelsene mange <3.


MÅLGRUPPE:
Vi ønsker å nå mennesker som ikke på egenhånd har tilgang til/ eller mulighet for, å nyte fysiske aktivitetstilbud ute i naturen.  På leiren vår er det like mange instruktører/hjelpere som deltagere, vi har derfor god tid til å følge opp den enkelte og aktivisere deltagerne på individuelt nivå. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at oppfølgingen kun innbefatter den aktive delen av dagen. Våre instruktører kan ikke ha ansvar for pleie og oppfølging som strekker seg ut over dette. Mange deltagere har med seg ledsagere som bistår dem på dette feltet, og noen er grupper som deler på en støtteperson. Det er helt topp!


PRAKTISK INFO:


UTSTYR

Ta med ski, akebrett, alpinutstyr og det du ønsker å benytte til aktivitet. Vi oppfordrer til å bruke gratis utlånsordninger dersom man ikke eier privat utstyr (BUA, Skattekammeret m. fl.).
Om deltagere ønsker å leie eksempelvis slalomski, kan dette leies og betales privat.


KLÆR

Ta med godt med tøy, vi skifter opp til flere ganger om dagen. Varmt ulltøy til kalde utedager, lettere ulltøy til varmere utedager. Inneklær til kveldsunderholdning og innekos. Tøfler er deilig!
Pentøy til festmiddagen vi har torsdag kveld. Det er viktig å ha gode votter/hansker, luer, skjerf/buff m.m.
Ta med badetøy og håndklede til den dagen vi skal i badeland og på spa

HUSK Å MERK UTSTYR GODT MED FULLT NAVN.


LEIRAVGIFT

Dobbeltrom: kr. 4.390,- pr. person
Enerom: kr. 5.190,- pr. person

Det er mulig å få leilighet med 3 eller 4 soverom. Ligger det en på hvert rom er det eneromspris, er det to på rommet betaler deltagerne/ledsagerne pris som for dobbeltrom.
Leiravgiften dekker opphold m/kost & losji, instruksjon , t-skjorte samt aktiviteter som topptur og badeland/spa. Alle instruktører er frivillige og får kun dekket kost og losji.


TRANSPORT

For de som ønsker det, vil det også i år bli satt opp buss tur/retur Arendal-Hovden. Prisen er kr. 450,- pr. person.


BETALING:

Når du melder deg på kan du velge mellom «Faktura» og «Kredittkort». Velger du faktura blir faktura sendt på mail til kontaktperson.


PÅMELDING

Meld deg på elektronisk her på hjemmesiden.


Kontaktinformasjon:

E-post: karete.johansen@idrettsforbundet.no

Telefon: 370 60 800

Våre største sponsorer